0:00 / 0:00

diensten

Ontdek onze diensten

Een mindshift maak je niet alleen door te bewegen en een trainingsschema te volgen, het succes zit in de totaalaanpak. Je voeding, eet-, slaap- en leefgewoontes zijn minstens even belangrijke sleutels tot succes.Voedingsadvies

Je bent wat je eet.
Sporten en gezonde voeding gaan hand in hand. Als je enkel traint zonder je voeding aan te passen, mis je belangrijke bouwstenen en enkel gezond eten, zonder gerichte beweging maakt je niet sterker. De combinatie van training in de W&S gym en voedingsadvies is essentieel om je lichaam sterker te maken en je ook sterk en gezond te voelen.


Knowledge is power
Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten en bespreken we je huidige voedingspatroon. Op basis van die analyse en jouw specifieke behoeften stippelen we vervolgens een plan uit op maat. Tijdens de opvolgsessies verfijnen we de juiste energiebalans en het bijpassende voedingsplan om jouw doel of ambitie waar te maken. All you need to do is shift your mind.


TARIEVEN

-Traject 3 maanden voeding:

-2 gesprekken van 1-1,5 uur (weekje van elkaar)

- analyse en evaluatie adhv uitgebreide vragenlijst (hormonaal, neurotransmitters, stress, bloedtest,...)

- elke maand metingen: Inbody, lint meting, optie huidplooimeting + kort gesprek 30-45 min

- tips en tricks rond voeding en levensstijl

- inspiratie dagschema voeding

- verwerking data en opvolging via whatsapp

Totaal: 240€

- Opvolgingsconsult voeding met body measurements & tips 45min (na volgen van het 3 maanden traject) : 40

- Voedings community via whatsapp. (Maandprogramma met dagelijks tips en tricks, vanaf 4 deelnemers) : 40€/pp

AFSPRAAK PLANNEN?

Plan je afspraak voor voedingsadvies via hello@gymws.be

Sandra Martens

Co-founder | Coach | VoedingscoachResultaat bespreken InBody

ZIt je vast in je proces? Lukt het niet om verder progressie te maken? We helpen je graag verder. We volgen je iets korter op en sturen je extra bij op vlak van voeding en lifestyle.


TARIEF
15euro/Sessie (aan te kopen via een 3 beurtenkaart van 45 euro via de webshop in onze app)

Sandra Martens

Co-founder | Coach | VoedingscoachOnline coaching | Aanvragen via hello@gymws.be

Binnen dit programma train je volledig zelfstandig in je homegym of de lokale gym en kom je 1x per maand 1-1 trainen met Wout zodat hij je nieuwe schema kan uitleggen en de voorbije maand kan evalueren.

De schema’s zijn volledig op maat van je doelstellingen en mogelijkheden en worden gecombineerd met online opvolging. Dat betekent dat je na elke training via messenger de nodige vragen kan stellen voor bijsturing en dat je ook telkens filmpjes maakt van je oefeningen zodat wouter je technisch kan bijsturen en je op die manier de oefeningen optimaal kan uitvoeren. Deze formule is vooral geschikt voor de sporter die al de nodige ervaring met krachttraining heeft en zelfstandig kan trainen.

HOE KAN JE HIERMEE STARTEN

Zodra je ons contacteert via hello@gymws.be bezorgen we je een vragenlijst. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen we je een persoonlijk voorstel doen op maat van jouw doelstellingen en gebaseerd op de mogelijkheden die jij hebt om te trainen.

TARIEF : vanaf 25€ per maand

optioneel:

  • Introductie in krachttraining + sessie met de belangrijkste oefeningen (zo bepalen we je niveau)
  • inbody
  • 3 privé trainingen (1 per maand)
  • Voedingsadvies & Macro's
Wouter Vandevenne

Founder | Coach | ExpertBegeleiding topsporters

Als topsporter delen we alvast dezelfde drijfveer: jezelf blijven challengen en verbeteren. Wij coachen je volledig op maat en volgens jouw noden, zodat je sterker wordt op fysiek en mentaal vlak.

W&S heeft heel wat ervaring in het trainen en versterken van topsporters. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Contacteer ons. We maken graag tijd voor je.


Wouter Vandevenne

Founder | Coach | ExpertWil je meer info of je inschrijven?

contacteer ons