0:00 / 0:00

diensten

Ontdek onze diensten

Een mindshift maak je niet alleen door te bewegen en een trainingsschema te volgen, het succes zit in de totaalaanpak. Je voeding, eet-, slaap- en leefgewoontes zijn minstens even belangrijke sleutels tot succes.Voedingsadvies

Je bent wat je eet.
Sporten en gezonde voeding gaan hand in hand. Als je enkel traint zonder je voeding aan te passen, mis je belangrijke bouwstenen en enkel gezond eten, zonder gerichte beweging maakt je niet sterker. De combinatie van training in de W&S gym en voedingsadvies is essentieel om je lichaam sterker te maken en je ook sterk en gezond te voelen.


Voedende tips
Ontdek hoe voeding het verschil kan maken in jouw trainingsplan en abonneer je op onze what’sapp voeding community en ontvang elke dag handige tips en trics.

Het volgende maandprogramma start op 1 september.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar hello@gymws.be


Knowledge is power
Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten en bespreken we je huidige voedingspatroon. Op basis van die analyse en jouw specifieke behoeften stippelen we vervolgens een plan uit op maat. Tijdens de opvolgsessies verfijnen we de juiste energiebalans en het bijpassende voedingsplan om jouw doel of ambitie waar te maken. All you need to do is shift your mind.


TARIEVEN
Voedings community via whatsapp. (Maandprogramma met dagelijks tips en tricks) : 35€
Consult voedingsadvies en voedingsplan op maat (2 gesprekken van ongeveer 1.30u) : 99€
Opvolgingsconsult voeding met body measurements & tips van 45min : 35€


AFSPRAAK PLANNEN?

Plan je afspraak voor voedingsadvies via deze online agenda

Plan je afspraak voor een opvolgingsconsult via deze online agenda

Sandra Martens

Co-founder | Coach | VoedingscoachBody Measurement

Wil je graag apart je body measurements laten opvolgen. Dan kan je dat via deze dienst doen.
TARIEF
15euro/Sessie (aan te kopen via een 3 beurtenkaart van 45 euro via de webshop in onze app)

Sandra Martens

Co-founder | Coach | VoedingscoachBegeleiding topsporters

Als topsporter delen we alvast dezelfde drijfveer: jezelf blijven challengen en verbeteren. Wij coachen je volledig op maat en volgens jouw noden, zodat je sterker wordt op fysiek en mentaal vlak.

W&S heeft heel wat ervaring in het trainen en versterken van topsporters. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Contacteer ons. We maken graag tijd voor je.


Wouter Vandevenne

Founder | Coach | Expertkinesitherapie

Liep je een blessure op, zit je in een revalidatie of wil je als sporter af van steeds terugkerende kwetsuren? Matthias werkte samen met Wouter Vandevenne binnen W&S een totaalconcept uit om jou niet alleen te ondersteunen op het vlak van kinesitherapie, maar je ook te begeleiden bij de heropbouw van spiermassa. Je herstelt gericht op jouw ritme binnen een professioneel kader, met een positieve en motiverende sfeer.


Meer weten : Neem een kijk op www.matix.nu

Afspraak maken voor een Kiné behandeling

Matthias Houlmont

Kiné | Bikefitting | CoachBikefitting

Als ex-wielrenner met 10 jaar competitie ervaring en een doorgedreven opleiding bij Bioracer Motion, weet Matthias als geen ander hoe een correcte positie op je fiets een groot verschil kan maken. Je kan bij Matthias terecht voor zowel een statische meting op basis van data, als een dynamische meting in 3D waarbij je gescreend wordt op en naast je fiets. Tijdens een 3D meting op de fiets brengen 6 camera’s jouw positie en beweging in kaart en word je uitgemeten op 20 actieve markers. Zo kunnen we heel nauwkeurig de positie corrigeren. De optimale positie wordt bevestigd met een aantal kinesiologische testen. Je kan bij W&S ook een Aero meting of een windtunnel simulatie meting laten uitvoeren.

Alle info en boeking via www.matix.nu

Meteen een afspraak maken kan via de online agenda.

Matthias Houlmont

Kiné | Bikefitting | CoachBewegingsassessment

Heb je last van aanhoudende blessures? Wil je je preventief versterken of je prestaties verbeteren, dan kan een bewegingsanalyse je helpen.

Maarten heeft meer dan 16 jaar ervaring als sportkinesitherapeut bij o.a. KRC Genk en de Red Dragons. Tijdens een bewegingsanalyse brengt Maarten je lichaam in kaart. We bekijken de beweeglijkheid van je gewrichten, je spierkracht en spierlengte. De analyse gebeurt statisch en dynamisch. Op basis van de analyse volgt een correctief oefenprogramma op maat van jouw lichaam.

Maarten Klaps

Bewegingsassessment | CoachWil je meer info of je inschrijven?

contacteer ons