0:00 / 0:00

diensten

Ontdek onze diensten

Een mindshift maak je niet alleen door te bewegen en een trainingsschema te volgen, het succes zit in de totaalaanpak. Je voeding, eet-, slaap- en leefgewoontes zijn minstens even belangrijke sleutels tot succes.Voedingsadvies

Je bent wat je eet.
Sporten en gezonde voeding gaan hand in hand. Als je enkel traint zonder je voeding aan te passen, mis je belangrijke bouwstenen en enkel gezond eten, zonder gerichte beweging maakt je niet sterker. De combinatie van training in de W&S gym en voedingsadvies is essentieel om je lichaam sterker te maken en je ook sterk en gezond te voelen.


Voedende tips
Ontdek hoe voeding het verschil kan maken in jouw trainingsplan en abonneer je op onze what’sapp voeding community en ontvang elke dag handige tips en trics.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar hello@gymws.be


Knowledge is power
Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten en bespreken we je huidige voedingspatroon. Op basis van die analyse en jouw specifieke behoeften stippelen we vervolgens een plan uit op maat. Tijdens de opvolgsessies verfijnen we de juiste energiebalans en het bijpassende voedingsplan om jouw doel of ambitie waar te maken. All you need to do is shift your mind.


TARIEVEN

-Traject 3 maanden voeding all incl:

-2 gesprekken van 1-1,5 uur (weekje van elkaar)

- elke maand metingen: Inbody, lint meting, huidplooimeting en kort gesprek 30-45 min(3)

- tips en tricks ivm voeding

- dagschema voeding en levensstijl

- verwerking data en opvolging via whatsapp voor 3 maanden

Totaal: 205€

- Voedings community via whatsapp. (Maandprogramma met dagelijks tips en tricks, vanaf 4 deelnemers) : 40€/pp

- Opvolgingsconsult voeding met body measurements & tips 45min (na volgen van het 3 maanden traject) : 35€


AFSPRAAK PLANNEN?

Plan je afspraak voor voedingsadvies via hello@gymws.be

Sandra Martens

Co-founder | Coach | VoedingscoachOnline coaching | Aanvragen via hello@gymws.be

Binnen dit programma train je volledig zelfstandig in je homegym of de lokale gym en kom je 1x per maand 1-1 trainen met Wout zodat hij je nieuwe schema kan uitleggen en de voorbije maand kan evalueren.

De schema’s zijn volledig op maat van je doelstellingen en mogelijkheden en worden gecombineerd met online opvolging. Dat betekent dat je na elke training via messenger de nodige vragen kan stellen voor bijsturing en dat je ook telkens filmpjes maakt van je oefeningen zodat wouter je technisch kan bijsturen en je op die manier de oefeningen optimaal kan uitvoeren. Deze formule is vooral geschikt voor de sporter die al de nodige ervaring met krachttraining heeft en zelfstandig kan trainen.

HOE KAN JE HIERMEE STARTEN

Zodra je ons contacteert via hello@gymws.be bezorgen we je een vragenlijst. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen we je een persoonlijk voorstel doen op maat van jouw doelstellingen en gebaseerd op de mogelijkheden die jij hebt om te trainen.

TARIEF : 400€ / 3 maanden

  • Introductie in krachttraining + sessie met de belangrijkste oefeningen (zo bepalen we je niveau)
  • inbody
  • 3 privé trainingen (1 per maand)
  • Voedingsadvies & Macro's
Wouter Vandevenne

Founder | Coach | ExpertTrainingsschema op maat | Aanvragen via hello@gymws.be

Binnen deze formule maakt Wouter trainingsschema’s op jouw maat.
We werken met schema’s die afgestemd zijn op je beschikbare tijd, het aantal trainingen dat je wenst te doen en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Je kan het thuis trainen ook combineren met het trainen in onze Gym. Deze formule is geschikt voor de sporter die graag zijn conditie wil onderhouden en niet in de mogelijkheid is om altijd naar de gym te komen.

HOE KAN JE HIERMEE STARTEN

Zodra je ons contacteert via hello@gymws.be bezorgen we je een vragenlijst. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen we je een persoonlijk voorstel doen op maat van jouw doelstellingen en gebaseerd op de mogelijkheden die jij hebt om te trainen.

Wouter Vandevenne

Founder | Coach | ExpertBegeleiding topsporters

Als topsporter delen we alvast dezelfde drijfveer: jezelf blijven challengen en verbeteren. Wij coachen je volledig op maat en volgens jouw noden, zodat je sterker wordt op fysiek en mentaal vlak.

W&S heeft heel wat ervaring in het trainen en versterken van topsporters. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


Contacteer ons. We maken graag tijd voor je.


Wouter Vandevenne

Founder | Coach | ExpertWil je meer info of je inschrijven?

contacteer ons