0:00 / 0:00

14 May 2020

nieuws


W&S 2.0 - What’s new?

Wij hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown. De GYM werd opgefrist, de site werd vernieuwd, onze formules werden op scherp gesteld en W&S is niet langer een duo maar een volledig team. Acht gepassioneerde mensen die alvast staan te popelen om jullie terug aan het werk te zetten bij W&S. In afwachting van de heropening zetten we de nieuwigheden op een rijtje.Onze GYM

Onze trainingszaal kreeg enkele nieuwe toestellen en een aangepaste opstelling. De benedenruimte is nu ook een volwaardige trainingsruimte. De kleedruimtes en toiletten werden verder afgewerkt en geschilderd. Alles ademt onze nieuwe visie: We want to help you Wake up Stronger.

Ons TEAM

Wout en San zijn nog steeds de motor van W&S, maar de afgelopen maanden en jaren kwamen er heel wat mensen op ons pad die onze visie deelden. Stuk voor stuk ervaren en gepassioneerde mensen:

  • Renate als orthomoleculair voedingscoach
  • Matthias als bikefitting, kiné en revalidatie kenner alsook Mindopener en Mindset coach
  • Maarten’s knowhow op het vlak van movement skills alsook Mindopener en Mindset coach
  • Cedric en Axel als coaches in de Mindopener formules alsook voor onze groepstrainingen
  • Joany als bokscircuit training coach

We zijn ontzettend trots op ons team van mensen met een gedeelde drive, jou begeleiden naar een betere versie van jezelf.

Onze TRAININGSFORMULES

De trainingsformules werden vernieuwd op basis van jullie feedback en onze ambitie om mensen op het vlak van training, voeding en levensstijl sterker te maken. Zit je nog in een oude formule of heb je een ander abonnement of beurtenkaart? Dan blijft alles bij het oude tot je abonnement of beurtenkaart verlopen of opgebruikt is. Daarna maak je je keuze uit één van onze nieuwe formules. Je ontdekt ze hier.

Onze COMMUNICATIE

De website werd opgefrist en voortaan kan je ook intekenen op onze W&S nieuwsbrief, zo ben je steeds op de hoogte en kunnen onze trainingsexperts zich focussen op wat ze het liefste doen, jou sterker maken. Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo ben je steeds up to date.