0:00 / 0:00

14 May 2020

nieuws


De mindshift van Wout & San: Wake up stronger!

Covid-19 heeft ons allemaal een tijdje in ons kot gehouden, patronen en routines doorbroken en ons uitgenodigd om met afstand te kijken naar onze manier van werken en leven. De lockdown bracht onze plannen om Wout en San klaar te maken voor een volgende stap in een stroomversnellingWake up in a new reality: Welkom bij W&S GYM.

Een sterker persoon worden start met geloven in jezelf. Zolang je jouw ambitie niet durft uitspreken, of je denkt dat het doel onhaalbaar is, blijf je jezelf beperken. Wij zijn ervan overtuigd dat alles mogelijk is, als je er zelf in gelooft. It’s all in the mind. Daarom coachen en begeleiden wij je op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Training op maat is slechts de eerste pijler om sterker te worden. Gezond eten en leven zijn de 2 andere pijlers om een volledige mindshift te maken en je te lichaam te versterken op alle vlakken. Daarom is W&S GYM meer dan enkel de expertise van Wout en San.

Together we can achieve what you believe.

Om onze ambitie waar te maken werd ons team uitgebreid. Elk teamlid deelt dezelfde passie om jou sterker te maken en dichter te brengen bij je eigen mindshift. “Met dit team kunnen we meer mensen helpen om zelf hun gezondheid in handen te nemen en sterker te worden op alle vlak”, licht Wout toe. Bovendien nodigt het ons ook uit om te blijven leren en evolueren en iedereen op zijn sterkte te laten werken.”

De trainingsformules werden vernieuwd op basis van jullie feedback en onze ambitie om mensen op het vlak van training, voeding en levensstijl sterker te maken. We lichten ze kort toe.

  • De MINDOPENER trainingsformule:
    In onze Mindopener formule voer je zelfstandig jouw persoonlijke trainingsplan uit en volgen wij je op tijdens je sessies. Je traint met maximum 4 leden tegelijk in onze gym.
  • De MINDSET trainingsformule:
    In de Mindset formule coachen we je intens en train je maximaal met 2 personen.
  • De MINDSHIFT combo:
    In de Mindshift Combo coachen we je gedurende 3 maand zowel qua training én voeding. De training maakt je fysiek en mentaal sterker én dankzij het voedingsadvies versterk je jezelf vanbinnenuit. Je ontvangt 3 maand intense coaching en traint maximaal met 2 personen. De top combo voor iedereen die klaar is voor de complete mindshift.

De small group trainings kracht en circuit blijven behouden. Ontdek alle formules en bijhorende tarieven hier in detail.

We hebben ook nog extra diensten toegevoegd, om jullie nog beter te kunnen begeleiden. Zo starten we bijvoorbeeld met een Voedingscommunity via WhatsApp. Daarbij krijg je een maand lang elke dag een tip van onze voedingsexpertes. Ontdek er hier alles over.

Ons Team

Ons team werd zelfs nog sterker dankzij de hulp en expertise van Maarten en Matthias. Zo kan je bij W&S voortaan ook terecht voor bewegingsanalyses, bikefitting, kiné en revalidatie.

Wij zijn trots op dit team en geloven dat we samen alles in huis hebben om je sterker te maken. Together, we can achieve what you believe.

Het W&S team.