0:00 / 0:00

22 May 2020

events


Wake up Bootcamp : ​W&S gaat alvast buiten terug open in echte bootcamp style​

Yess! We kunnen terug buiten sporten in kleine groep. Wil jij ook je spieren terug opwarmen en de W&S vibes proeven, schrijf je dan snel in voor de Wake Up Bootcamp sessies. Vanaf dinsdag 26 mei starten we met een reeks van 4 bootcamp sessies die telkens op dinsdag en donderdag plaatsvinden van 18.30u-19.30u. De focus ligt op het heractiveren van je spieren, zodat je helemaal klaar bent voor het echte werk, als W&S gym terug open mag.Ready to workout again?

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt door de covid-19 maatregelen. Per uur train je met 10 personen, zodat jullie voldoende ruimte hebben en wij ook de nodige begeleiding kunnen geven tijdens de oefeningen.

Inschrijven

Al lid bij W&S?

Dan schrijf je in door de abonnementsformule Wake Up Bootcamp aan te kopen in onze webshop. Dit geeft je meteen toegang tot alle sessies. Het is niet mogelijk om slechts 1 of enkele sessies te volgen, aangezien het een volledige reeks is die zich opbouwt. Na aankoop boek je meteen zelf je sessies in in onze online agenda.

Nog geen lid bij W&S?

Dan is de bootcamp dé ideale manier om eens te komen proeven van wat W&S voor jou kan betekenen. Interesse? We helpen je graag op weg. Stuur ons een mailtje naar hello@gymws.be en wij nemen snel contact met je op, zodat je kan deelnemen aan de bootcamp sessies.

Praktisch:

De bootcamp sessies gaan door op de parking van Zaal Panishof te Bommershoven (Bommershovenstraat 10A, 3840 Borgloon) en dit op dinsdag en donderdag van 26 mei tot 5 juni telkens van 18.30u-19.30u. Zorg dat je er 10 minuten op voorhand bent, zodat we samen tijdig kunnen beginnen. Er zijn geen douches of omkleedmogelijkheden in deze ruimte, dus daar hou je best rekening mee.

Data :

Dinsdag 26 mei 2020
Donderdag 28 mei 2020
Dinsdag 2 juni 2020
Donderdag 4 Juni 2020

Kostprijs.

Wake Up Bootcamp abonnement : 32 euro voor 4 sessies vol bootcampfun.
Aangezien er een logische opbouw zit in de 4 sessies en het belangrijk is om de spieren terug op te warmen na een lange inactiviteit, kan je enkel voor de 4 sessies intekenen en bieden we geen beurtenkaarten of losse beurten aan. Het abonnement geeft je meteen toegang tot de 4 sessies.