0:00 / 0:00

30 June 2020

nieuws


​W&S introduceert powerboosters bij jouw lokale bistro

We mogen weer uit ons kot komen, maar voor actieve sporters is het vaak niet zo evident om een bewuste en gezonde levensstijl aan te houden op restaurant. GYM W&S wil de lokale horeca graag steunen in deze tijd, dus sloegen we de handen in elkaar met enkele lokale bistros.Bij Intermezzo in Sint-Truiden kon je al langer genieten van enkele W&S gerechten op de kaart. Die samenwerking smaakte naar meer en dus vind je voortaan ook W&S Powerboosters bij Sacré Coeur in Sint-Truiden.

Power...watte?

De Powerboosters zijn een selectie van gerechten die lekker zijn en gezond. Van rundscarpaccio, salades van de chef tot pasta courgetti en tal van andere, stuk voor stuk gerechten die passen binnen de wake up stronger filosofie. Je herkent ze aan het W&S icoontje op de kaart. Geen excuses meer dus om je trainingschema niet te combineren met een gezonde en bewuste levensstijl.

Ken jij nog lokale horeca die goesting hebben om elkaar te versterken en Powerboosters op hun kaart te plaatsen? Laat het ons zeker weten op hello@gymws.be. Wij komen met plezier voorproeven ;)