0:00 / 0:00

09 June 2020

nieuws


​In onze Mindset formule coachen we je intens via semi-private training. Maar wat is dat eigenlijk?

Semi-private training bij W&S wil zeggen dat je met 2 personen tegelijk traint onder de begeleiding van 1 trainer, waardoor je dus in een verhouding 2-op-1, of semi-private traint. Je wordt intensief aangestuurd, maakt snel progressie terwijl het financieel een pak voordeliger is dan het kiezen voor personal training 1-op-1. De prijs-kwaliteitsverhouding is in deze formule niet te kloppen.
W&S biedt uiteraard ook private training aan. “Heel vaak zijn dat (top)sporters die op korte termijn een ambitieuze doelstelling willen halen”, verduidelijkt Wout. Maar de semi-private sessies zijn"het stokpaardje" van W&S. “Het is eigenlijk het beste van 2 werelden”, gaat Wout verder. “Je krijgt een doorgedreven coaching, wordt continu opgevolgd en bijgestuurd. Dat is echt een surplus. Bovendien train je niet alleen. Ieder heeft z’n eigen doel, maar het feit dat je tegelijk traint zorgt voor extra sfeer en motivatie onderling. We zien in de semi-private trainings soms mensen sneller vooruitgaan dan tijdens een volledige private trainingssessie.”

De semi-private coaching bij W&S is best wel uniek. Wil jij ook het beste van de 2 werelden komen proeven en intensief werken naar jouw doel? Ontdek onze Mindset formule met semi-private training. Wil je graag op een iets rustiger niveau instappen, bekijk dan zeker onze Mindopener formule.

Nog een duwtje nodig?

Lees en bekijk hier de story van Charles Dupain die zich al in de mindset formule liet coachen.