0:00 / 0:00

14 September 2020

nieuws


Open your mind and you’re stronger already.

Snoer die innerlijke criticus de mond maar, je kan absoluut een betere versie worden van jezelf if you put your mind to it. Heel vaak zit de beperking tussen onze oren. Zinnetjes zoals “ik heb dat nooit gekund”, of “dat is toch niets voor mij”, zorgen ervoor dat we onszelf klein houden.Let’s start to workout together.

In de mindopener formule krijg je jouw individueel programma met een persoonlijk trainingsplan op jouw maat, maar je staat er allesbehalve alleen voor. Er trainen 4 personen op hetzelfde moment in de zaal, onder begeleiding en opvolging van onze gekwalificeerde coaches. Het samen trainen zorgt voor een extra boost en een fijne sfeer.

“In de mindopener formule zien wij elke week mensen versteld staan van hun eigen kunnen,” zegt Sandra. “Sommigen dachten nooit een chin-up te kunnen doen bijvoorbeeld en de dag dat ze dat toch kunnen, dan zijn er geen limieten meer. Dat is zo’n mindopener!”

Wist je trouwens dat je in onze mindopener formule ook steeds kan kiezen om sportspecifiek te trainen op een bepaalde oefening? Of dat de training altijd doorgaat, zelfs als er afzeggingen zijn en niet iedereen die dag komt trainen. Dus waar wacht je nog op?

Ready to make you stronger, if you are.


Boek via onze online agenda vrijblijvend een gratis intake gesprek en kom kennismaken met Gym W&S. Samen bekijken we de beste formule voor jouw levensstijl en doelstellingen.