0:00 / 0:00

14 May 2020

nieuws


Voedende tips in de “W&S food community”

Je bent wat je eet, maar hoe vaak sta je werkelijk stil bij wat je in je mond stopt? Het vraagt al een eerste mindshift om je niet te laten misleiden door de aantrekkelijke verpakking of claim, maar zelf aandachtig de nutriëntenlijst te bekijken bijvoorbeeld. Rond voeding is al veel gezegd en er bestaan honderden kookboeken, maar dat brengt je nog steeds niet dichter bij wat werkt voor jou? Wat heeft jouw lichaam nodig om sterker te worden?Sandra en Renate zijn als precision nutrition coach en als orthomoleculair voedingsconsulent gepassioneerd met voeding bezig. Bij W&S zorgen zij ervoor dat sporten en gezond eten hand in hand gaan. Als je enkel traint zonder je voeding aan te passen, mis je belangrijke bouwstenen en enkel gezond eten, zonder gerichte beweging maakt je niet sterker. De combinatie van training en voedingsadvies is essentieel om je lichaam sterker te maken en je ook sterk en gezond te voelen.

“We kregen zoveel vragen over wat te eten, welke producten te kopen of waar je gezonde alternatieven kan vinden, dat we beslist hebben om hier een community rond te starten”, zegt Sandra van W&S. Vanaf 1 juni kan je je inschrijven voor de W&S voedingscommunity via WhatsApp. Voor slechts 35 euro per maand, krijg je elke dag een tip rond gezond eten, hoe je bijvoorbeeld verborgen suikers kan ontdekken, wat gezonde vetten zijn of waarom voldoende water drinken essentieel is. “We hopen zo meer mensen het belang van voeding als bouwsteen naar een sterker lichaam te laten ontdekken”, besluit Sandra.

Zit je nog met vragen? Sandra en Renate beantwoorden ze graag of heb je interesse in een gerichte voedingsanalyse en plan op maat?

Wil je meer weten of inschrijven. Stuur een mail naar hello@gymws.be