0:00 / 0:00

22 October 2020

stories


"​De combo van training én voeding is de sleutel tot succes". Esther Wolfs

“Ik voelde mij een couch potato en dus zocht ik een formule waar ik wel moest tijd vrijmaken.”


Esther Wolfs waagde zich als eerste aan de W&S combo, een programma waarbij je gedurende 3 maand intensief komt trainen, persoonlijk opgevolgd wordt en voedingsadvies krijgt op maat. “Ik had nooit gedacht dat dit het resultaat zou zijn: 10 kg lichter, mentaal sterker in mijn schoenen en vooral ik ben niet op dieet, ik heb voor het eerst echt een gezonde levensstijl gevonden.”Esther is een bezige bij. Ze combineert een job als professor aan de universiteit in Diepenbeek, met haar rol als mama en partner. Ze weet dus wel wat af van combo’s, maar net door haar drukke agenda zocht ze een formule waarbij ze bewust tijd maakte voor zichzelf.

Ze verruilde de groepslessen bij W&S voor drie maand intensieve training, opvolging en voedingsadvies op maat.

Het geheim van een gezondere levensstijl

Ik had een tijdje thuis gezeten met een gebroken teen en in de lockdown kwamen er toch ook wel enkele kilo’s bij. Toen ik de combo formule ontdekte, ben ik daar gewoon ingesprongen. Ik bereidde me voor op drie maanden afzien en honger lijden, maar dat was absoluut niet het geval. Het is niet te vergelijken met een dieet, ik heb op geen enkel moment honger gehad. Ik heb zelfs moeten leren om juist meer te eten. Het is echt een gezonde levensstijl waar ik mij ontzettend goed bij voel.

De voeding voegt zoveel toe. Ik zou iedereen de combo aanbevelen: als je echt iets wilt veranderen, doe dan niet het ene of het andere, de 2 samen zijn echt de sleutel tot succes. Je wordt niet alleen fysiek sterker door de oefeningen, maar dankzij het voedingsadvies leerde ik ook terug ervaren wat mijn lichaam van mij vraagt. Het is gewoon gezond eten, er wordt je niets aangesmeerd en het is echt op maat, zo geniet ik nog steeds van mijn wijntje 1 keer per week. Top.

Het resultaat?

Ik zit strakker in mijn vel en voel me ook mentaal sterker. Als ze in de trainingen gewichten aanhangen waarvan je denkt, dat lukt mij nooit en dat lukt je dan toch... amai, dat geeft zo'n boost: 'yes, ik kan zoveel meer dan ik dacht!'

Daardoor kan ik ook meer aan in mijn dagelijks leven. Ik krijg veel positieve reacties, mijn omgeving is ook helemaal meegegaan in het nieuwe voedingspatroon. Ik krijg heel veel steun en sommigen vragen mijn geheim recept, die verwijs ik met plezier door naar W&S. Ik ben vooral trots dat ik ondanks mijn drukke bezigheden, consequent me-time inplan. Dat doen de trainingen voor mij, ze geven me rust en ik kan echt ontstressen.

De opvolging die je krijgt in de W&S combo is ongelofelijk motiverend, ook de dagen dat je niet traint volgen ze je op. Het is echt een top combo en team.

En nu?

Ik had nooit gedacht dat ik zo gemotiveerd zou blijven om ook na die 3 maanden, nog steeds 3 keer per week te trainen, maar eens je resultaten ziet wil je blijven gaan. En de sfeer hier, de W&S community is zo fijn, hier wordt hard getraind, afgezien maar vooral ook heel veel gelachen. Ik ben dus nog niet van plan om te stoppen ;-)