0:00 / 0:00

16 May 2020

stories


De mindshift van Charles Dupain: “Ik voel me een compleet andere voetballer dankzij W&S.”

De mindshift van Charles Dupain kwam er nadat hij als voetballer in de derde Amateurklasse in Tongeren bleef aanhinken tegen blessures en weinig resultaat behaalde. Tijdens de zomer van 2019 startte Charles het intense 12-weken Mindshift combo programma bij W&S, met als doel om sterker te worden, blessurepreventie en vervolgens terug progressie te maken.Na de intake, screening en lichaamsmeting trainde Charles met een persoonlijk trainingsschema 4 keer per week. Daarnaast werd ook zijn voeding aangepast. “Dat was wel even schrikken,” beaamt Charles. “Als sporter denk je dat je gezond eet, maar blijkbaar klopte dit toch niet helemaal. Ik at te weinig en maakte verkeerde keuzes.”

“Na de eerste 12 weken voelde ik mij al een completer atleet en een andere voetballer,” getuigt Charles. “Zo’n resultaat had ik nooit verwacht. Ik voel me ook veel beter, sta op een gezondere manier in het leven. Vroeger kon ik s'ochtends niet uit mijn bed, maar doordat ik mijn levensstijl heb aangepast, heb ik daar nu geen moeite meer mee.” Het resultaat, volgend seizoen staat Charles in 2de Amateurklasse en doet hij veel meer kilometers op het veld.

“Wil je een betere versie worden van jezelf, dan kan ik het iedereen aanbevelen om hier te komen trainen en je individueel te laten coachen,” besluit Charles.


Wij konden het niet beter gezegd hebben. Thanks mate.